Saturday, February 9, 2013

Mozilla Firefox latest 2013


Mozilla Firefox latest 2013


good morning friends 4Sharing, good sense of humor :)
This morning I as the admin of 4Sharing file will be posting "free download Mozilla Firefox latest 2013"


The latest stable version of Firefox for Mac

 


Recent changes


  • For a full changelog, please visit https://www.mozilla.org/en-US/firefox/18.0/releasenotes/

Review last updated: 08/01/13

Pros
  • Improved security when performing Google searches
  • Add-on syncing
  • Lots of extensions to choose from
  • Fast, generally stable browser
  • Supports full screen mode in Lion
Cons
  • No significant changes in design
  • Memory leak persists for some
  • May not initially work with some add-ons
  • High CPU usage with Flash videos


 

 DOWNLOAD

Mozilla Firefox 


happy download :) thnxs for visiting :)

Publish By : Muchamad Ragil Saputra Time: 6:49 AM Label:

written by : Muchamad Ragil Saputra ~ 4Sharing

Gomed Viruzmetamorfobluezz Articel Mozilla Firefox latest 2013 written by Muchamad Ragil Saputra :) Saturday, February 9, 2013. Thank you for your visit on this blog. Criticisms and suggestions Mozilla Firefox latest 2013 You can submit via the comments box below. For Friends who want to copy and paste or disseminate this article, please put the link below as the source :)

:: free download ! ::

32 Comments:

  1. hadir..
    eh firefox ku not responding terus.
    tau masalahnya ngga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnxs sob ,,
      coba baca ini http://www.1xklik.web.id/2012/06/cara-mengatasi-firefox-not-responding.html

      semoga bermanfaat :)

      Delete
    2. .: ane punya masalah yg sama dengan MF, TQ 4 ur share...^_^

      Delete
  2. waw .. mantap nih gan .
    ijin download yaa :)

    ReplyDelete
  3. ikut nyimak aja gan ..
    follower 62
    di tunggu follbak'a yah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke silahkan gan :)
      sukses gan followers ke 49 :)

      Delete
  4. mozila baru nii.. ijin download sob ..
    member 63 cuy, follback yah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iia sob :) ,,, silahkan di download :)
      oke sob :)

      Delete
  5. mantab ne. blog nya sudah saya follow sob, follow back ya.

    ReplyDelete
  6. Firefox emank keren.., sy selalu update firefox sy.. skrg sdh sampe 18.02..*smile

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) iia bener bgt sob :)
      thanxs dah mau mampir sob :)

      Delete
  7. Saya sudah mencoba beberapa browser seperti Netcpae Navigatot, Google Chrome, IE dan Firefox. Semuanya ada keunggulan dan kelemahannya masing masing. Tapi bagi saya yang saya sukai tetap Firefox :)))))))))))))

    ReplyDelete
  8. ini yang baru ya sob, oh ya mau tnya dong tau gak cara mengatasi website yang eror 404

    ReplyDelete
    Replies
    1. iia sob update 08/01/2013
      coba cek di komentar blog sobat ,, semoga bisa membantu :)

      Delete
  9. ulasan yang menarik ini yaaa.. tapi saya kurang paham bahasa inggrisan
    heheheee..
    :D
    salam berbagi

    ReplyDelete
  10. yang pengen belajar atau pengen mendalami tentang edit tampilan blogger
    biar blognya keren hehehe ni q baru post full generator untuk membantu desain blogger biar mudah hehehee silahkan aja di liat https://lo0oading.blogspot.com/search/label/tutorial%20blog jangan lupa tinggalin jejak coment langsung di coment balik kalo mau follow bilang aja langsung di follow balik :D
    di tunggu ya gan :D

    ReplyDelete
  11. wah mozila terbaru ternyata
    jgn lupa visit back
    http://tutorials1927.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. mantap nihh, baca postingan sekaligus belajar bahasa inggris. saya masih terus berusaha paham dulu nih Mas. pelan2 bacanya, hehe

    ReplyDelete
  13. ane masih setia pake google chrome gan ..

    ditunggu blogwalkingnya ...

    ReplyDelete
  14. Menurut saya Firefox sekarang lebih lemot. Sudah sy coba di OS yg berbeda juga sama. Loadingnya terasa sangat berat. Beda dengan Google Chrome yg terasa ringan dan sy kira juga tidak memakan banyak RAM.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. I appreciate it and it is very very useful for me.and as well as mozilla firefox technical service users
    Thank you for the info. It has been very helpful to me.

    Mozilla Firefox Technical Support

    ReplyDelete
  17. maksasi mas , sharenya ya. . salam kenal

    ReplyDelete
  18. Resolve all Gmail technical problems! Now solve all sorts of technical troubles by chatting with the support guys available at the Gmail technical support and overcome the technical troubles in a while.

    ReplyDelete

info: ........!!
if you wish to comment, comments using language that is polite, does not contain elements of sara, do not insult, do not include live links or dead links ...!

if you violate the terms 4Sharing, sorry we delete your comment

Sorry is not the place for promotion........!!!

 

Traffic

Google+ Followers

About Me

My photo

I was a person with limited capacity, however I will show them that I was able to like them even more than they are ..!